Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sehpa Üzeri Dekorasyonu

28-07-2020 13:38
Sehpa Üzeri Dekorasyonu
Sehpa Üstü Dekroasyonu

Sehpa Üzeri Dekorasyon İle Evinize Karakteristik Bir Hava Kazandırın

Her evin olmazsa olmaz mobilyalarından birisi de sehpalar. Sehpalar o kadar ilginç mobilyalar ki her tarza uydukları gibi kullanılan alanın havasını değiştirebilme yetenekleri var. Dekorasyon amaçlı kullanılabilecekleri gibi Tiny House yazımızda da bahsettiğimiz üzere çok amaçlı da kullanılabilirler.

Bazen, özellikle orta sehpalar, salon ya da oturma odalarındaki star parça olabilirler. Diğer mobilyaların kendilerini göstermeleri için sehpa üstü dekorasyon ve sehpa kullanım şekilleri çok önemli. Bu yazımızda da bunlardan bahsederek sizlere fikir vermek istiyoruz.

Dekoratif tepsileri sehpanızın üzerinde kullanabilirsiniz.

Modern Orta Sehpalar

Instagram, Pinterest gibi platformlarda ve çeşitli dekorasyon kaynaklarında bu yıl en sık görülen dekorasyon objelerinden birisi tepsiler. Doğal görünümlü olanları da metal olanları da ortamdaki havayı değiştirmek için yeterli olabiliyor. Tepsi her zaman basit ama oldukça akıllıca bir çözüm. Birkaç objeyle birlikte de kullandığınız zaman hem düzenli hem de ahenkli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca dağınıklığı önlemek için de güzel bir seçenek.

Kullanışlı depolama alanları yaratın.

Orta Sehpalar

Eviniz küçükse ve hem masa hem de depolamak için herhangi birkaç mobilyayı aynı anda kullanamıyorsanız, üst kısmının altında depolama yeri bulunan sehpaları tercih edebilirsiniz. Tiny House akımında masa olarak da sehpalar kullanıldığı için bu tip depolama en sık tercih edilen yöntemlerden. Ek olarak; çocuk odaları için de oldukça kullanışlı bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz.

Evinizin enerjisini değiştirin.

Sehpa Üzeri Dekorasyonu

Doğal taşlar, enerjisiyle birçok negatif durumu pozitife doğru çevirirler. Üstelik oldukça da dekoratif dururlar. Sizin de doğal taşlara ilginiz varsa, salonunuza ya da oturma odanıza bu taşlarla renk katabilirsiniz. Sehpanızın üzeri tam da bunun için biçilmiş kaftan. Metal aksesuarlar ve ferforje objelerle salonunuzu şıklaştırabilirsiniz.

Doğayı evinize taşıyın.

Doğadan esintileri evinizde görmek istiyorsanız, sehpaların üzeri birçok çiçek ve teraryum çeşitleri için mükemmel yerlerden. Çiçeklerinizi sehpanızla uyum sağlayacak dekoratif saksılara koyarak, salonunuzu bir anda çiçek bahçesine döndürebilirsiniz. Ayrıca teraryumunuzu yine sehpanızın üzerine koyarak çok otantik bir dekora sahip olabilirsiniz.

Sehpa Üzeri Dekorasyonu

Modern ve şık dekorasyonda en çok karşılaştığımız objeler metal ve ferforje objeler. Çerçeveler, kutular, biblolar… Hepsi de ortamın havasını oldukça modernize ediyor. Çalışma ve yatak odalarında tercih edilen bu ürünleri, salonunuzdaki ya da oturma odanızdaki sehpanızın üzerinde kullanarak göz kamaştırıcı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Kitap ve dergilerinizi dekor olarak kullanın.

Sehpa Üzeri Dekorasyonu

Her kitap yeni bir dünya ve her dergi farklı bir perspektif. Eğer okumayı seven bir insansanız bu yönünüzü neden misafirlerinize de göstermiyorsunuz? Sizin gibi okumayı çok seven tanıdıklarınızla ortak bir konu olduğu için bu küçük dekorasyon fikriyle daha derin sohbetler başlatabilirsiniz. Ayrıca okuma etkinliğinizi yine bu sehpayı kullanarak da keyifle yapabilirsiniz. Okuduğunuz kitap ya da derginin elinizin altında olması fikrini bir düşünün.

Atıştırmalıklarla da dekorasyon mümkün.

Sehpa Üzeri Dekorasyonu

Fırından yeni çıkardığınız kurabiyelerinizi, hazırladığınız kahvenizi ve atıştırmalıkları sergilemek için orta sehpanızı kullanmaya ne dersiniz? Dekoratif tabak ve bardaklarınızla oldukça renkli bir görünüme sahip olurken, TV’de bir şeyler izlediğiniz zaman da keyfinizi bölüp atıştırmalık bir şeyler almak için mutfağa gitmenize gerek kalmayacak.

Sanat düşkünleri bu fikri çok sevecek.

Sehpa Üzeri Dekorasyonun

Sanat düşkünü biriyseniz çeşitli heykel ve büstlerle sehpalarınızı süsleyip evinize renk katabilirsiniz. Bohem tarz dekorasyon için klasik parçaları seçerken, daha renkli bir tarz için pop art parçaları tercih etmeniz evinizi eğlenceli bir havaya büründürecek.

 

Bu ve bunun gibi yazıları okumaya devam etmek için KargılıSTYLE Blog’u takip etmeye devam edin. Zevkinize uygun orta sehpalar ve zigon sehpalar için de web sitemize göz atmayı unutmayın.

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.