Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Duvarlarınıza Renk Karatarak Evinizi Yenileyin

05-08-2022 12:06
Duvarlarınıza Renk Karatarak Evinizi Yenileyin
Duvarlarınıza Renk Karatarak Evinizi Yenileyin

DUVARLARINIZA RENK KATARAK EVİNİZİ YENİLEYİN

Mobilyalarınızda fazla değişiklik yapmadan, düşük maliyetle evinizin havasını değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bunun için birçok yöntem var. Kullanacağınız küçük malzemelerle evinize yapacağınız minik dokunuşların yaratacağı etkiye bayılacağınıza garanti verebiliriz. Bu yazımızda size birkaç ip ucu vereceğiz.

Dekorasyon Bantları ve Duvar Kağıtları Kullanın

Duvar Kağıdı ve Renkler

Duvarlar için olan dekorasyon bantları ve duvar kağıtları bir anda evinizi bambaşka bir yere dönüştürecek. Dekorasyonunuza göre gold veya dore bantlar evinize sofistike bir görünüm kazandırabilir. Duvar kağıtları ise bir odanın komple görünümünü değiştirir. Mobilyalarınıza yapacağınız küçük dokunuşlarla veya yer değişiklikleri ile duvarlarınızın yarattığı farklı havayı tamamlayabilirsiniz.

Stickerlar, Tablolar, Duvar Süsleri, Duvar Örtüleri…

Duvar Örtüleri

Evlerde duvar stickerları ve duvar süsleri kullanmak son dönemlerin popüler detaylarından. Tablolarla birlikte kombinleyerek son derece modern bir dekorasyon görünümü elde edebilirsiniz. Makromeler, duvar bibloları gibi objelerle bu görünümü tamamlayabilirsiniz. Ayrıca duvar örtüleri de tarzınıza göre değerlendirilebilecek seçeneklerden.

Renk Renk Duvarlar

Renkli Duvarlar

Son zamanların dekorasyon modasından birisi de bir odanın duvarlarında farklı renkler kullanmak. Örneğin tamamı turuncu boyanmış bir odanın tek bir duvarını yeşile boyayarak daha modern ve güzel bir ortam elde edebilirsiniz. Boyama esnasında kullanılan bantlarla farklı desenler ortaya çıkartabilirsiniz. Hatta biraz daha abartıp sanatçı kişiliğinizi konuşturarak duvara çizeceğiniz desenlerle bohem bir oda elde edebilirsiniz.

Rafların Gücü

Rafların Gücü

Duvarlarınıza takacağınız raflarla yaşam alanınızda hem depolama alanı yaratıp hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu rafların seçiminde kullanılacak malzemenin dekorasyonunuza uygun olmasına dikkat edin. Bohem bir dekorasyon istiyorsanız ahşap tercih etmelisiniz ancak modern veya sofistike bir dekorasyon istiyorsanız ferforje bir raf seçebilirsiniz.

Çıtalarla Duvarlarınızı Baştan Yaratın

Birçok yerde kolaylıkla bulabileceğiniz ahşap çıtaları zevkinize uygun olarak duvarlarınıza monte ettikten sonra yine zevkinize ve dekorasyonunuza uygun boyadığınız zaman evinizdeki havanın nasıl değişeceğini göreceksiniz.

Led Işıklarla Evinizi Romantize Edin

Peri led ışıkları duymuşsunuzdur. Salonunuzdaki bir duvarı bu ışıkla aydınlatmaya ne dersiniz? Evinize oldukça romantik bir hava katarken aynı zamanda tamamlayıcı diğer aksesuarlarla bohem bir görüntü elde edebilirsiniz.

Duvarlarınızda yaptığınız değişikliklerle birlikte mobilyalarınızı da değiştirmek isterseniz web sitemize göz atabilirsiniz.

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.